Make your own free website on Tripod.com
Blog Tools
Edit your Blog
Build a Blog
RSS Feed
View Profile
« May 2019 »
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
You are not logged in. Log in
Entries by Topic
All topics  «
Istoria muzicii pop si cei mai cunoscuti cantareti ai muzicii pop
Thursday, 12 May 2011
Istoria muzicii pop si cei mai renumiti solisti din Industria muzicii pop
Se pare ca denumirea "pop" are la radacina cuvantul "popular" si provine din Marea Britanie de la jumatatea anilor '50. Numele "muzica Pop" era de obicei folosit pentru a caracteriza genul de muzica abordat de trupe ca the Beatles, Rolling stones, Abba si nu numai . in jurul anilor '67 termenul "muzica Pop" a inceput sa fie rostit tot mai des pentru a descrie opusul muzicii rock . Atunci cand muzica rock era cumva privit ca un stil de muzica ce aspira spre originalitate , muzica Pop invers proportional, era de cele mai multe ori vazuta ca un gen muzical ce al carui tel era sa incante cat mai multi de fani de toate varstele, acest lucru catalogand stilul de muzica Pop existand ca un stil comercial.

Cantaretul de muzica Pop Simoth Frith a fost de parere ca muzica pop este in general o modalitatea de a face bani decat o arta, si ca muzica Pop nu provine dintr-un anumit loc si nu are radacini bine stabilite. Muzica Pop nu comunica un mesaj distinct si scopul acestui stil muzical este de a realiza castiguri financiare industriei muzicale.

intr-adevar , daca privim insusirea muzicii Pop, putem observa ca Simon Frith a avut dreptate in mare parte. insusirile muzicii pop analizate de muzicieni profesionisti sunt:

• Telul de a atrage un auditoriu cat mai larg si nu o cultura / ideologie aparte

• Accentul in muzica Pop este pus de obicei pe pre-inregistrare productie si tehnologie decat pe performante in direct

• Tendinta muzicii pop este de a sustine un trend existent decat aceea de a-l inbunatati

• Muzica Pop este de cele mai multe ori construita in jurul ritmurilor de dans si incurajaza dansul

Cea mai mare parte a cantecelor Pop sunt lungi de relativ 3 minute, pun importanta pe elementul ritmic si au o forma foarte simpla . Instrumentele folosite cel mai adesea in crearea muzicii pop sunt chitara electrica si chitara bas percutie clape sintetizatoare si in actualitate nu de putine ori muzica este cantata in studio cu sprijinul programelor speciale in crearea muzicii. De nenumarate ori vocea artistului este si ea inregistrata si modificata in studio.

Un alt lucru des regasit in industria muzicii Pop este faptul ca valoarea este indreptata de obicei pe farmecul artistilor , pe modul in care acestia arata ori pe cat de excentrici sunt, decat pe talentul lor . Acest lucru a dus de nenumarate ori in cazuri oarece neplacute in care muzicienii au au fost constransi sa faca playback in majoritatea concertelor .

Cu toate ca exista si exemple proaste in industria muzicii pop, sunt totusi si nume celebre si artisti cu adevarat talentati. Unul din cele mai bune exemple este insasi regele muzicii Pop, Michael Jackson care, chiar daca a fost un artist enorm de controversat , talentul sau a fost si inca este categoric . Michael Jackson a produs 10 albume de studio, primul dintre acestea lansat in 1982 sub numele Thriller reprezentand si in ziua de azi cel mai vandut album din toate timpurile . Acest album a atins vanzari de aproximativ 100 milioane si numarul total de copi vandute de-a lungul vietii regelui Pop este mai mult de 750 de milioane.

Alte exemple de artisti de Software Clipuri sunt Mariah Carey, Beyonce, Lady Gaga, Britney Spears si nu numai .
Filmulete Haioase

Posted by russellwilso927 at 12:14 PM EDT
Post Comment | Permalink

Newer | Latest | Older